Онлайн гра Лицар Небес

Лицар Небес огляд гри і опис з подробицями

Лицар Небес (Warheaven, Рыцарь Небес) це браузерна рольова гра в корейському сетінгу жанру фентезі у всій своїй красі відповідної класиці азіатського mmo. Дивним є те, що подібні rpg і даний проект не виняток дуже швидко набирають популярність, причому завжди, і як правило, це китайські гравці. Вони яро фанатіють і тащаться від таких яскравих і простеньких проектів. Природно адже концентрація на кожному квадратному метрі мужніх воїнів і гарненьких жінок зашкалює до межі, художники постаралися на славу, що від такої графіки буквально течуть слинки, особливо у дітей. Ще епічності додають дуже люті і благородні воїни Архангели.

Світ Лицаря Небес величезний і різноплановий, з яскравими та незабутніми локаціями, ви побуваєте в таких місцях як: магічні ліси, мальовничі рівнини, великі пустелі, засніжені гори, палаюче пекло, і природно в обителі богів. В цілому це типова браузерка і природно дуже красива в яку будуть грати хлопчики і геймери максимум до 20-ти років.

Якщо вас залучив даний проект, і ви бажаєте пройти шлях героя, тоді щоб почати грати необхідно зареєструватися на офіційному сайті Esprit Games, також прискорити створення аккаунта допоможуть популярні соціальні мережі, такі як вконтакте, однокласники, мейл і фейсбук. Розповсюджується безкоштовно за всіма відомою схемою free-to-play і в ній є часом ненав'язливий донат. Ми сумніваємося, що за передплатою в таких проектах було б багато гравців. В цілому це дуже яскрава іграшка-брязкальце з соковитою графікою.

ЖанрФентезі, MMORPG
РозробникEsprit Games
Офіційний сайтespritgames.ru/warheaven

Історія гри часто зустрічається в інших проектах, і ви вже чимало разів бачили подібний сюжет, де добро протистоїть злу. Справа була так, на небесах все було добре і розлючений на бога Люцифер, зібрав своє військо, щоб надати небеса вогню. Ви є героєм, якого призвали на захист раю, свій шлях ви почнете в поодинці, але потім до вас приєднаються інші відважні воїни з однією лише метою позбавити раз і назавжди світ від зла. Оригінальності нуль, але все ж сюжетні квести проходити захоплююче.

За частині інтерфейсу він виглядає як у 90% інших браузерних mmorpg, простий і досить зручний, що як фанат, так і простий обиватель зрозуміє призначення тих чи інших вкладок, вікон. Слід знати, що майже у всіх іграх для браузера такого жанру, навіть не завжди стилізація відрізняється. Внизу розташовані чат, інформація про завдання, панелі умінь. Справа поруч з картою будуть майоріти вкладки з акціями і закликами задонатити, що в міру прокачування становитимуть вагому частину вкладок. У лівій частині зверху розташована картка з поточною інформацією про героя, такий як здоров'я, досвід, мана і золоті монети. Управління однокнопкове, але тут не абсолютний автопілот, вам потрібно буде прокладати шлях по карті або за завданнями, а на полі бою ви самостійно проклацюваєте скіли.

Всесвіт Лицаря Небес абсолютно лінійний і за класикою жанру всі локації коридорні зі швами і дозавантаження. Від першого і до останнього рівня вас будуть завжди супроводжувати квести і нерідко відгалуження від сюжетної лінії. Вільно побігати не вдасться на постійній основі, але в кінці кінців вашим основним заняттям будуть PvP в режимі нон-стоп і нескінченна заточка шмаття. На одному з етапів гри, ви отримаєте крила, скакуна, а потім обзаведетеся справжнім вогнедихаючим драконом.

Відносно навичок ведення бою, то їх освоїть навіть 7-ми річна дитина, бої дуже яскраві і рясніють постійно засліплюють екшен сценами, але вони однокнопочні, тільки зрідка ви будете проклацювать потужні скіли на панелі гарячих клавіш. Проходження може бути як поодинці, так і з друзями, останній варіант веселіше і простіше, не доставляє додатковий клопіт. За Великою мірою це черговий інтерактивний мультик, де можна повеселити себе вечорами після сірих буднів.

Картинка, як завжди класна, в такому жанрі постійно виграють за рахунок яскравої картинки і крайнього ступеня гарненьких карток героїв і персонажів. Анімація просто божевільна, з рівнями ви помітите, що закляття вилітають зі швидкістю ядер випущених гарматою, якщо коротко, то все рясніє і блимає. У майбутньому напевно вже будуть розробники змагатися в швидкості миготіння магічних заклинань і бойових прийомів. Завдяки ним гра Лицар Небес виглядає бадьоро, а геймери захоплено кажуть "Вау". Більш детально гру ми розглянемо далі в огляді, читайте нижче.

Лицар Небес системні вимоги та характеристики

Класи ігрових персонажів

Ігрові персонажі, як завжди по класиці жанру бідно представлені з мінімальною унікалізації, точніше вона відсутня, ви можете лише дати ім'я, у вас на вибір епічні картки героїв над яким художники неабияк попрацювали. Персонажів всього п'ять, а класів три і вони не такі різноманітні, як супутники. Важливість вибору ілюзорна, оскільки вони візуально лише різні, баланс так дотриманий, що з бойової могутності вони ідентичні один одному. Але цю картинку згладжують товариші по зброї, яких ви набуваєте по ходу гри, виконуючи квести.

• Воїн - солдат ближнього бою з великим рівнем здоров'я, міцної бронею і з величезним втратою, є класичним танком;
  • Цілитель - цей персонаж може бути тільки жіночої статі, джерело її сили це віра, є командним гравцем, який лікує і чіпляє бафи;
  • Чарівник - це воїн далекого бою з дуже потужною масової атакою по декількох цілях одночасно, велить силами природи, може спопелити або заморозити, дуже хороший на PvE, але на аренах дуже важко встояти проти мечників.

Прокачування і поліпшення героїв

Розвиток персонажа в Лицарі Небес проходить ідентично як в будь-якій rpg браузерці, майже всі перші 100 рівнів ваша міць буде рости за рахунок виконання квестів. Характеристики розподіляти не потрібно, вони підвищуються автоматично з взяттям рівня в залежності від обраного класу. Але посилення бойового рейтингу в більшій частині залежить від крутості вашого шмаття і ступеня його заточеного, а цей процес може бути нескінченним. Головним гальмом для виконання квестів і битви на аренах в режимі нон-стоп є шкала енергії, якщо ви її витратите, то доведеться чекати відновлення або купувати бустери за реали.

Головне, що навіть вкладки і розділи меню не відразу доступні для гравця, їх необхідно відкривати поступово з взяттям рівнів. Майже всі апгрейди самостійно крім шмаття, умінь, вихованців і горгон. Ступінь кожного скіла можна прокачувати на свій розсуд. Єдине, що не так часто зустрінеш в браузерних mmorpg, так це власний замок приносить стабільний прибуток, також його необхідно захищати від ворогів, заробляючи собі очки слави.

Головну міць дає обмундирування, хоч з бубном біля шаманського багаття стрибайте, якщо грошей і ресурсів для крафта мало, то нічого не допоможе. А ще все ускладнюється тим, що необхідно постійно точити свій шмаття. Якщо задонатитесь, то вже через 2-3 дня будете героєм мега легендарного рівня. Також можна піти по шляху ярого хардкорщиків і днями просиджувати на підземеллях пачками, валя босів, і через місяць теж будете дуже крутим хлопцем.

Як отримати і прокачати крила в Лицарі Небес

Так як ви є воїном неба, то основним атрибутом, що втілює саму гру і вас, як героя будуть крила. Спочатку вам потрібно буде їх заслужити, а потім прокачати до необхідного рівня, причому це заняття буде не таким вже й простим і досить цікавим. Це буде одночасно просто і довго, по ходу виконання квестів, ви натрапите на ланцюжок завдань, де при досягнення 45-го рівня обзаведетеся ними. Локація, де ви їх отримаєте, має гучну назву "Скеля літаючих каменів". Раніше їх не дістати, так як у вас буде недостатній рівень "Бойового Рейтингу". Наявність крил додає значно характеристик не тільки вам, а й усьому вашому загону супутників.

Прокачувати потрібно не за рівнями, а по східцях, цей процес відбувається не автоматично, для переходу на новий щабель потрібно накопичити достатню кількість ресурсів. Цей ресурс називається "Зілля Ріста", його можна отримати, обмінюючи медалі, отримані за досягнення на різних аренах або ж купити за велику купу золота. Всього є 11 рівнів і кожен наступний обійдеться на багато дорожче попереднього. Крила крім характеристик можуть володіти здібностями, але поки їх у вас немає, перед боєм можна випити еліксир крил і отримати посилення бойового рейтингу. Є також особливі крила для тих, хто купив VIP. В цілому нічого особливого, є тільки кілька відмінностей від класичного їх подання в браузерних mmorpg.

Бойові супутники

Як ми вже говорили про основних персонажей, вони мізерні і є слабкою стороною не тільки в Лицаря Небес, а й в жанрі браузерної mmorpg в цілому. Завжди була класична трійця: маг, лучник, воїн, так напевно і залишиться. Але часом бувають проекти, де 10+ класів і такі де тільки два. Щоб вам не було нудно бігати, розробники зробили можливість взяти до себе в загін до 5-ти героїв, яких необхідно прокачувати ідентично головному персонажу.

Цих соратників трохи більше ніж 60, і у них різна спеціалізація і завдання в битвах, умовно їх можна розділити на дві категорії, такі як ближній і дальній бій. Але за призначенням є 8 груп і не всі вони виглядають як люди, що вже цікавіше, ніж дивитися на скіни, які виглядають як один. Завдяки цьому грати стає цікавіше через безліч зв'язок, так як скіли кожного необхідно протискуєте самостійно.

• Фізично витривалі;
  • Форсування;
  • Групова атака;
  • Пробивний герой;
  • Хоробрі в битві;
  • Вампірична атака;
  • Сильний і здоровий, як буйвол;
  • Магічно витривалі.

Супутники представлені в форматі карток в спеціальній вкладці і по рідкості і важкодоступності діляться на простих, унікальних і епічних. Дивною особливістю є їх прокачування, вміння і навіть шмаття автоматом при досягненні нового рівня апгрейд. А ось сама особливість, коли упретеся в стелю, то зможете прокачувати ранг, немов заточуючи предмети. Якщо ви зберете загін супутників тільки з однієї групи, то отримаєте істотний бонус до атаки немов у вас фентезійна "Команда А" з порятунку небес від Люцифера.

Вихованці

Вони бувають двох типів, одні для транспорту, щоб економити сили і час, а другі дають бонусів для битви, щоб було простіше боротися. Відносно скакунів, то вони бувають різних видів і форм, на будь-який смак і перевагу. Що примітно, так це необхідність годувати його і давати відпочити і потрібно прокачувати його ранг, кожен новий рівень візуально його змінює. Наприклад, на першому утраті у вас буде гірський баранчика, а на останньому вогненний баранчика з великими рогами, який здатний розтоптати і заколоти супротивника. Його прокачування не така вже й проста і потрібно приділяти достатньо часу, щоб зробити ще одного потужного бойового супутника, яким вихованець за фактом є. Найкрутіший це вогнедишний дракон, куди ж в фентезійному світі без нього, але його потрібно збирати як пазл з карток. Цей процес проходить в квестах під назвою "Розбуди Дракона".

Бойова система і PvP режим

Битви проходять в дивній формі, яку можна охарактеризувати як "Тактично-покроково-автоматична", вона поєднує в собі формацію як в класичних "Героїв меча і магії" так і звичайну автопілотні як в переважній більшості браузерних mmorpg. Але є можливість самостійно розставити воїнів перед битвою, але це великої ролі не зіграє, якщо у вас бойової рейтинг не рівний або близько того. Скіли героя ви будете проклацювати самостійно, а ось соратники-супутнику не будуть підконтрольні вам і діють на свій розсуд, але в деяких ситуаціях можна їх проклацати самостійно.

PvP режим тут повністю класичний і нічим не виділяється, ви зустрінете тут арену з допусками різного рівня. За серію перемог ви отримаєте вагомий досвід і багато золота. Але найбільша цінність це місця в турнірній таблиці, де кожного тижня найкращі отримують відчутні нагороди у вигляді рідкісного і легендарного обмундирування. Є аналог облог замків, де можна атакувати ворожі замки і добувати цінні очки слави, і так само ви будете в якості захисника.

PvE проти навколишнього світу

Проти мобів побитися можливостей набагато більше, значна частина ваших пригод буде полягати в гринді на рейдових босів в підземеллях, яких дуже багато. Структурно вони однакові, різняться лише скіни локацій і наповнення мобами. Є чотири типи локацій або так би мовити чотири режими для локацій:

• Землі Рая - це квести засновані на сюжеті, де ви будете отримувати перші рівні, і дізнаватися більше про цю всесвіту;
  • Світ Мрій - тут складні моби з яких випадають необхідні складові для апгрейда солдат-супутників;
  • Загублений Храм - це групові івенти, де видобуваються ресурси для організації загону із соратників;
  • Світові боси - це елітні квести, які здатні пройти лише самі прокачані гравці або необхідно кооперуватися, так як протистояти доведеться дуже великим і могутнім монстрам.
Барвиста графіка
Активний бій
Колективне проходження
Є місце тактики і стратегії
Проста в освоєнні
Мало івентів
Довге прокачування
Лінійне проходження

Хочеться сказати, що у Esprit Games найімовірніше ніколи не закінчаться ідеї і Лицар Небес далеко не останнє їх творіння. І ми впевнені що зустрінемо ще як мінімум сотню подібних виробів, у які також будуть грати і у них також буде велика кількість фанатів. Причина цього криється, хоч як це дивно в максимально соковитою зображенні, в простому геймплеї, без заморочек і в низьких системних вимогах, за рахунок чого вона буде працювати на самих слабких комп'ютерах, навіть десятирічної давності. В цілому це гідна вбивалки часу до тих пір, поки не вийде, щось нове схоже, середнє життя геймера в таких проектах складає 1,5-2 місяці, але бувають гравці-артефакти які роками сидять в онлайні.